SAGEN.at  FORUM  

Zurück   SAGEN.at FORUM > Küche, kochen, essen, trinken

Antwort
 
Themen-Optionen Ansicht
  #1  
Alt 29.05.2014, 20:09
kjii kjii ist offline
Neuer Benutzer
 
Registriert seit: 29.05.2014
Ort: Namibia
Beiträge: 12
Standard Malvapudding

Cooking Instructions
1. Pre-heat the oven to 180°C.
2. Beat the sugar and eggs until fluffy, then beat in the jam until creamy.
3. Sift the caster sugar, cake flour, bicarbonate of soda and salt into a separate bowl.
4. Melt the butter in a saucepan and add the vinegar and milk.
5. Add the mixed dry ingredients to the egg mixture, alternating with the milk mixture, mixing until well combined.
6. Pour into an ovenproof dish and bake for 30 minutes.
7. To make the sauce, melt the butter, cream, 100g of sugar and the brandy, water or orange juice together and pour over the pudding when it comes out of the oven.


Ingredients
• 250ml castor sugar
• 2 free-range eggs
• 1 Tbsp apricot jam
• 175 g cake flour
• 2 tsp bicarbonate of soda
• pinch of salt
• 2 Tbsp butter
• 1 Tbsp vinegar
• 125ml milk
• 250 ml fresh Ayrshire cream
• 115 g butter
• 100g white sugar plus extra for sprinkling in ramekins
• 125ml brandy, water or orange juice
Mit Zitat antworten
  #2  
Alt 29.05.2014, 23:36
kjii kjii ist offline
Neuer Benutzer
 
Registriert seit: 29.05.2014
Ort: Namibia
Beiträge: 12
Standard AW: Malvapudding

Malva-Pudding stammt ursprünglich aus Holland und wird in Südafrika gerne gegessen.
Mit Zitat antworten
Antwort

Themen-Optionen
Ansicht

Forumregeln
Es ist Ihnen nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
Es ist Ihnen nicht erlaubt, Ihre Beiträge zu bearbeiten.

BB-Code ist An.
Smileys sind An.
[IMG] Code ist An.
HTML-Code ist Aus.

Gehe zu


Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:06 Uhr.


©2000 - 2017 www.SAGEN.at